De Toneeljuf

Spelen
werkt!

Short & Sweet

Ik bied korte cursussen aan met een specifiek thema waarin je binnen no time tot de kern komt en als je dan geen genoeg kunt krijgen van spelen, dan kun je doorgaan met Toneel om te groeien.

Dus eerst Short & Sweet en dan Lang met diepgang. Zoiets.

Speel je vrij

Kennismaken met improvisatietheater, met Saskia en met mijn manier van werken. Oefenen met spelen, dat is wat we doen in deze cursus. Er valt een hoop te lachen en te onderzoeken.

Wat durf je wel en wat doe je liever (nog) niet? Alles wat je voelt vertelt iets over jou. Weerstand is niet erg, het is juist interessant. In een veilige omgeving zoeken we met elkaar de speelgrenzen op.

We doen spelletjes, oefeningen en maken scenes. Alles met het doel ‘gewoon’ te kunnen genieten van spelen. Zonder oordeel. Als je ontspannen bent kun je veel meer dan je dacht.

Maandagochtend 23, 30 sept, 7 okt
van 9.30 – 11.30 uur

Badhuis, Kwerenpad 11, Alkmaar
Maximaal 8 spelers

Meespelen kost 115 euro

“Wat ik eruit meeneem is dat je niet alles steeds zelf hoeft te bedenken, kijk maar om je heen en gebruik dat als beginnetje. Neem jezelf niet altijd even serieus, het helpt meestal niet om op een prettige manier verder te komen. Mezelf stretchen om eens andere dingen te doen is heerlijk en fijn, voelt echt vrij.”
Annemarie van Reeuwijk
deelnemer aan Speel je vrij!

De Zomer is al zonder zorgen begonnen – op dit moment zijn er geen nieuwe data gepland.

Ik kan je op de hoogte houden wanneer ik een nieuwe cursus geef. Geef je daarvoor op door op de inschrijfknop te klikken.

“Tja, wie wil dat nou niet, een zomer zonder zorgen en dat kritische stemmetje het zwijgen op leggen over de eeuwige kritiek op je lijf. Dus ik schreef me in bij Saskia wat was het leuk!! Eerlijk is eerlijk, in 3 cursus ochtenden ben ik nog niet van mijn negatieve zelfbeeld af, dat kost meer tijd, maar het begin is er.”
Lies Veen
deelnemer aan Zomer Zonder Zorgen

Zomer Zonder Zorgen

Geloof jij de praatjes en plaatjes van/over/met het perfecte lichaam? Stond je laatst weer met afschuw te kijken naar je buik, billen of benen? Als ik nou maar een paar kilo minder weeg dan durf ik vast wel weer in mijn bikini of badpak…

Misschien hoef je helemaal niet minder te wegen om in je bikini of badpak naar het strand of zwembad te gaan. Hoe zou het zijn als je je lichaam leert te waarderen zoals het is? Dat je vriendelijk kunt zijn voor je lijf.

Bij Zomer Zonder Zorgen leer je spelenderwijs anders naar jezelf kijken, met waardering en zachtheid. Je valt er niet van af, in elk geval niet in kilo’s, maar je verlicht wel de last van afkeuring die je al jaren meedraagt.

Bommetje zonder zorgen

StemmenTemmer

Maakt je hoofd overuren met het bedenken van wat je allemaal niet goed doet?

De stem die je het meeste hoort in je leven is die van jezelf, in je eigen hoofd of hardop. Vaak levert die stem commentaar, dit is niet goed, dat gaat te langzaam, kun je niet beter, wat ben je toch een sukkel. Je bent jezelf de hele dag keihard aan het afkraken. Heel erg onaangenaam. Die stem zorgt ervoor dat je niet voluit leeft. Je moet je inhouden want oh wee als je het weer fout doet.

In deze lessen leer je je venijnige stemmen beter kennen. Waarom zijn ze er eigenlijk? Durven ze nog wel zo hard te tetteren als ze in het spotlicht worden gezet? Kom spelen en laat dat stemmenkoor in je hoofd maar eens een toontje lager zingen.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data gepland.

Ik kan je op de hoogte houden wanneer ik een nieuwe cursus geef. Geef je daarvoor op door op de inschrijfknop te klikken.

Schrijf je in voor

Speel je vrij

Als je dit formulier invult, schrijf je je in voor de cursus. Je krijgt daarna van mij bericht met extra informatie en de betaallink.

Op de hoogte blijven

Is de cursus van je dromen nog niet ingepland?

Laat je gegevens achter en je hoort van me als er nieuwe data zijn.

Ik ben geïnteresseerd in:

(oei, een popup! Deze valt mee, hoor…)

Weten of spelen ook voor jou werkt?

Het antwoord is ja, natuurlijk! Je kunt je op de site meteen inschrijven voor een cursus – goed idee.

Eerst even uitzoeken hoe spelen nou precies voor jou werkt?
En dat we elkaar ook vast wat beter leren kennen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor

Speel je vrij

Als je dit formulier invult, schrijf je je in voor de cursus. Je krijgt daarna van mij bericht met extra informatie en de betaallink.

Schrijf je in voor

Speel je vrij

Als je dit formulier invult, schrijf je je in voor de cursus. Je krijgt daarna van mij bericht met extra informatie en de betaallink.

Elke twee weken digitaal speelplezier in je inbox?

(en meer over wie ik ben en hoe ik het zie?)

Schrijf je in om Penvrienden te worden met de Toneeljuf!