De Toneeljuf

Spelen
werkt!

Ervaringen

Wil je weten of het wel wat is, die cursussen en workshops die ik geef?

Hieronder kun je lezen wat eerdere spelers ervan zeggen. Je kunt alles bekijken, of alleen de ervaringen van mensen die een specifieke cursus of workshop hebben gedaan – die ene waar jij aan mee wilt doen, bijvoorbeeld…

“Ik kwam in een fijne groep vrouwen met ieder een eigen reden om mee te doen. Ik heb geleerd dat ik ongegeneerd enthousiast mag zijn en mezelf uit mag leven in het spelen. Met een lach en een traan want er komen een hoop emoties los, dingen waarvan je vaag wel wist dat ze er waren maar waar je je ineens bewust van wordt. Ik zie uit naar het vervolg.”
Karin Beuman
deelnemer aan Toneel om te groeien
“Die vier ochtenden hebben we gekke bekken getrokken, we hebben emoties uitvergroot, enzovoort. We juichten voor elkaar, elke keer als iemand weer een stukje gene losliet. En Saskia juicht daarbij het hardst. Het mooie is dat ik niet alleen vrolijk werd van de les, maar ook tijdens de week meer speelsheid voelde. En het grappige is, ik durf meer.”
Wilma Elferink
deelnemer aan Speel je vrij!
“Ik heb genoten van Saskia’s humor en blije energie, afgewisseld door geruststelling, vertrouwen en haar wijze levenslessen. Nooit bedacht dat online (toneel)spelen zo ontzettend ontspannend kon zijn. Aanrader voor iedereen die het kind (de speelsheid) in zichzelf weer in de spotlights wil zetten.”
Loet de Steenhuijsen Piters
deelnemer aan Speel je vrij!
“Saskia is een kei in wijze lessen, lol was er genoeg én… ik snapte mezelf regelmatig ineens door in gekke spelletjes, verwarrende scènes en mooie momenten onverwacht mijn kwetsbaarste of sterkste kant te ontdekken!”
Karin Baas
deelnemer aan Toneel om te groeien
“Ik ben zeer geïnspireerd geraakt wat je allemaal kunt doen met verhalen, gedichtjes enz. Heerlijk om zo met een verhaal om te gaan en jezelf weer een beetje dat kind te voelen. Bewegen, doen, fantasie, alles de vrije loop laten gaan.”
Diana Butter
deelnemer aan Speel je vrij!
“De workshop kan ik écht iedereen aanraden! Door “vrienden te worden met mijn monsters” zoals Saskia dat zo mooi verwoordt, beweeg ik nu veel soepeler door mijn (werkende) leven.”
Gineke Koot
deelnemer aan Andere workshops
“Met ‘gezonde’ spanning en zenuwen begon ik samen met jou en een kleine, onbekende groep aan een onbekend avontuur, waarin ik hoopte mijn grenzen wat te kunnen verleggen. Een avontuur was het zeker en allemaal in een veilige, warme en liefdevolle groep. Zoveel wederzijds respect, begrip en vertrouwen. Met een krachtige juf om het geheel in goede banen te leiden.”
Kinita Zonneveld
deelnemer aan Toneel om te groeien
“Na een post van Saskia (waarbij ze gek deed !), dacht ik: hier wil ik meer van. Saskia stimuleert je om te bewegen, te doen, voordat die gedachtes ook maar een kans krijgen er iets van te vinden. Ik zit zelf zo vaak in mijn hoofd en dit heeft mij een zetje gegeven om nou eens een keer niet ’normaal’ te doen. Wie wil dit niet…?”
Mark de Weerd
deelnemer aan Toneel om te groeien
“Ik bedacht dat dit juist wat voor mij zou zijn, om wat losser en vrijer te worden. En het heeft gewoon echt het gewenste effect gehad… ik kan me veel meer in de fantasiewereld van mijn dochter inleven en ben minder bezig met wat anderen allemaal wel niet van me zouden kunnen denken. Het is een geweldige cursus en Saskia is enorm enthousiast.”
Nienke Lammers
deelnemer aan Toneel om te groeien
“Mooie opdrachten, hilarische oefeningen, maar ook uitdagingen. Laat je gedachten meer los en doe wat in je opkomt. Alles is goed. Dat laatste was en is voor mij echt lastig, een van de redenen waarom ik heb meegedaan. Saskia is gelukkig echt een kanjer in het aanmoedigen, uitdagen en het bieden van een veilige omgeving. Ik heb heel veel zin om nog meer lessen te volgen en om nog meer plezier te hebben!”
Mirjam Bot
deelnemer aan Toneel om te groeien
“Wat een gave manier om uit je comfortzone te stappen. Samen met Saskia onderzocht ik wat mijn behoefte was en hoe zij de workshop daar bij aan kon laten sluiten. Echt een stukje maatwerk.”
Persoonlijk ontwikkeltraject
deelnemer aan Maatwerk
“Wat ik eruit meeneem is dat je niet alles steeds zelf hoeft te bedenken, kijk maar om je heen en gebruik dat als beginnetje. Neem jezelf niet altijd even serieus, het helpt meestal niet om op een prettige manier verder te komen. Mezelf stretchen om eens andere dingen te doen is heerlijk en fijn, voelt echt vrij.”
Annemarie van Reeuwijk
deelnemer aan Speel je vrij!
Dat waren ze allemaal. Best veel, toch? Is de volgende van jou?

(oei, een popup! Deze valt mee, hoor…)

Weten of spelen ook voor jou werkt?

Het antwoord is ja, natuurlijk! Je kunt je op de site meteen inschrijven voor een cursus – goed idee.

Eerst even uitzoeken hoe spelen nou precies voor jou werkt?
En dat we elkaar ook vast wat beter leren kennen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Elke twee weken digitaal speelplezier in je inbox?

(en meer over wie ik ben en hoe ik het zie?)

Schrijf je in om Penvrienden te worden met de Toneeljuf!